STEVIE MAXX ( Summerlove ), weet al snel het publiek op gang te krijgen en is daarom ook een veel gevraagd artiest. Waar hij komt is het altijd feest en is het publiek zéér te spreken over zijn artistieke prestaties. Ná zijn vroegere functie als drummer in een schoolbandje, is hij toch maar overgestapt op het zingen en entertainen. Sindsdien is hij zich verder gaan ontwikkelen als vocaal artiest.

 

Deze 3 kwart Nederlandse jongen heeft de muzikaliteit van zijn half Indisch/Nederlandse vader meegekregen. Zijn Hollandse Groningse moeder heeft hem de nuchterheid meegegeven.In 1999 heeft hij als leadzanger deel uitgemaakt van een drieman jongens formatie ,,Encore'' die destijds een single heeft uitgebracht bij platenmaatschappij CNR / ARCADE met als titel ,,Let Me Hold You Tight''. Deze formatie heeft in diverse TV programma's opgetreden als Telekids,Foxkids,Koffietijd,5 in het land,Staatslot op lokatie etc...

In het jaar 2000 besloot hij om solo een nieuw begin te maken. Zijn repertoire bestaat uit de meest recente Top 40 hits en liedjes in de muziekstijlen: Dance, R&B, Swing & soul music, Disco, Classics etc..... Ook doet hij gezellige Après Ski en Nederlandstalige feestnummers, Caribische liedjes, Rock & Roll en noem maar op. Feesten met een bepaald thema doet hij dan ook met regelmaat.

Vooral Ladies Nights zijn zéér in trek. In studio's in binnen en buitenland heeft hij samengewerkt met TOP producers van o.a The Backstreet Boys, N-Sync, No Merci, Latoya Jackson, Britney Spears, 2 Unlimited en anderen. Met DJ Maurice en DJ Yorit van de bekende après skihut in Rotterdam en van de skihut en après ski safari CD's en DVD's heeft hij diverse nummers opgenomen en neemt hij het repertoire van de LIVE act ,,Summerlove'' voor zijn rekening, bekend van de hits ,,Remember ( hey nananana yeah ), Dance On The Beach'' en Summerlove Pt.2.

 

Onder de naam Summerlove is hij met danseressen de wereld aan het veroveren, zo heeft de LIVE act al diverse landen bezocht zoals; Roemenie, Spanje, Portugal, Zweden, Rusland. In de planning zit ook nog; Zuid Amerika, Canada, Brazillie. Remixen van het nummer Remember (tegenwoordig naar de act genoemd Summer Love) stijgen met een noodgang de hitlijsten in.

Summerlove zal deze landen dan ook gaan bezoeken. De act staat voor ruim 30 minuten compleet uit je dak gaan op heerlijke Up-tempo nummers. Keer op keer is het weer een feest en de reakties van de mensen zijn zéér positief. In het buitenland wordt summerlove vergeleken met grote internationale wereld acts en regelmatig staan ze op podia naast MEGA sterren.

 

Solo heeft hij o.a opgetreden in het TV programma ,,The Bassment'' van TMF. Verder is hij druk bezig met allerlei muzikale activiteiten en zit hij veel in het buitenland voor optredens. Zelfs op de caribische en Indonesische eilanden en Turkije. Hij is te boeken voor 30 minuten of langer op diverse podia. En ook voor studio koorwerk of het inzingen van demo's, jingles, nieuwe songs etc...

Sinds kort is hij ook te boeken met de act ''The Good Life Federation'' waarvan de single ''The Good Life'' al door diverse grote radiostations als 3FM zijn opgepakt. Zie ook de website
www.goodlifefederation.com

Voor meer informatie kunt u een mail sturen via de contactpagina of eventueel via het postadres. Boekingen van Stevie Maxx, The Goodlife Federation'' óf Summerlove kunt u regelen via de boekings pagina op deze site. The Goodlife Federation is te boeken als uur act eventueel ook in combinatie met danseressen. Stevie Maxx is voor een half uur te boeken en eventueel langer in overleg. Ook is hij te boeken met een Ladies Night.