STEVIE MAXX vertegenwoordigt ook de act summerlove. Bekend van de hit Remember (Nanana hey) & Dance on the beach. Deze act verzorgt regelmatig shows in het buitenland op grote podia, discotheken, clubs en evenementen met wereldberoemde internationale artiesten. Zo is Summerlove al in diverse landen geweest voor een tour waaronder, Portugal, Spanje, Roemenie, Zweden, Rusland etc... en er zullen nog meer landen volgen. Er zijn nu al aanvragen in Frankrijk, Brazillie, Colombia.

    

Waarschijnlijk gaan ze ook naar Canada en Amerika want er komen vanuit die landen ook al leuke reakties. Summerlove is verzonnen door DJ Maurice en DJ Yorit die elkaar in 2001 in Spanje hebben ontmoet. Ze besloten de studio in te gaan om een plaat te maken.

Ze hadden het idee om Sunclub's Fiesta te voorzien van engelse en spaanse teksten en er een leuk refrein aan te geven. Uiteindelijk ontstond het lied ,,Remember ( hey nananana yeah )''.

De plaat deed vrij weinig in het begin maar later ontdekten veel DJ's de plaat en gingen hem steeds vaker draaien. De Belgische DJ Frank deed dit ook en kwam op het idee om een andere melodielijn te maken op het nummer ,,fiesta'' en toen ontstond ,,Summerjam 2003''. Deze werd in datzelfde jaar nog een gigantische zomerhit.

  

De act werd uitgevoerd door ,,The underdog project''. Hierdoor kreeg ,,Remember'' ook meer aandacht en kwam weer in de MEGA Top 50 te staan en op diverse verzamel CD's. Het lied werd toen in diverse landen een hit waaronder Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje. Eind 2004 besloten DJ Maurice en DJ Yorit vanwege veel aanvragen voor optredens, een LIVE act in elkaar te zetten onder de naam ,,Summerlove''.

In de studio waren ze op dat moment nummers aan het opnemen met Stevie Maxx en ze vroegen of hij interesse had om de act te vertolken en deze zei meteen ja. Ná enige voorbereiding was de act klaar om op te treden. Er werd toen een tweede single uitgebracht met als titel ,, Dance On The Beach''. Deze werd ook veel gedraaid in clubs.

  

Voor 10.000 man was het eerste echte officiele optreden in Nederland op de Go Après Ski in Den Bosch in november 2004.

3 dagen na de eerste show vertrok Summerlove naar Portugal voor een reeks van optredens in diverse clubs. Dit werd zo'n succes dat ze weer terug moesten komen naar dat land voor een tour met artiesten uit Amerika. Met onder andere Lumidee ( oh oh ohooo, Sentielo ) die uit New York komen moesten ze het Portugese publiek enthousiast krijgen en dat is ze gelukt.


Meteen daarna vertrok Summerlove naar Roemenie samen met DJ Maurice. Januari en februari 2005 was weer een tour gepland door Spanje en Portugal. Wederom in april en tussendoor nog eens optredens in Roemenie. Ook kwamen er optredens in Zweden waar de act in Stockholm werd uitgevoerd en in een plaats genaamd Gothenborg.

  

Momenteel zijn er enkele remixen van ,,Remember ( nu onder dezelfde naam als de act Summer Love )'' uitgebracht. De reakties hierop zijn zéér positief, zo zijn er berichten uit de VS, Buenos Aires en zelfs de caribische eilanden. De aanvragen voor optredens stromen maar binnen. De eerst volgende optredens zijn in Rusland. De laatste keer dat Summerlove daar was geweest toen was het -33 graden. Nu maar afwachten hoe de temperatuur daar in de zomer is. De eerste shows in Rusland waaronder Moskou zijn in juli en augustus en het belooft weer een hele happening te worden.